İSTANBUL / MALTEPE - Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2024YKS

Nis

12. Sınıf Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizle Maltepe Sahilde birlik,beraberlik, duygudaşlık, paylaşma ayı olan Ramazan ayında öğrencilerimize Motivasyon, 7. Alışkanlığımız Baltayı Bile temalı iftar programı gerçekleştirdik.

Nis

YKS çalışmalarımız ara tatilde de devam ediyor

Mrt

ETKİLİ ÖĞRENCİLERİN ALIŞKANLIKLARI KENDİNİ KEŞİF SÜREÇLERİ VE ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİÜZERİNE DENEYİM PAYLAŞIMLARI YAPILDI.

Şbt

Hedef 2022 YKS öğrencilerimize motivasyon, üniversitede yaşam uzerine bilgilendirme gerçekleştirdik.

Şbt

Hedef 2022 YKS etkili ve başarılı olmak için 7 alışkanlık ile ilgili öğrencilerimize semimer verdik

Şbt

Okulumuzda akademik başarıyı arttırmak ve öğrencilerimizi bir üst kuruma geçiş sınavına hazırlamak amacıyla 2. dönem 1. deneme sınavı yapıldı. Sınavlara gönüllülük esasıyla 5-6-7 ve 8. sınıf öğrencilerimizin tamamına yakını katıldı. Dönem sonuna kadar iki haftalık periyotlarla düzenlenecek olan sınavların organizasyonu için okul koordinasyon ekibine ve sınavların uygulanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Yoğunlaştırılmış yabancı dil programı uygulayan İmam Hatip Ortaokulumuza 2.döneme ait kazanım değerlendirmesi için deneme sınavı yapıldı.

Ock

OKULUMUZ HEDEF 2022 YKS KAPSAMINDA AKADEMİK TAKİP KOMİSYONU TARAFINDAN SÖMESTR TATİLİNE YÖNELİK ÇALIŞMASIDIR. TÜM 12 LERİMİZİ BEKLİYORUZ.