Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Büyükbakkalköy Mah. Yedpa Bulvarı No99 MALTEPE/İSTANBUL
Vizyon
Geleceğin Türkiye’sinde teknolojik imkanları kullanabilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, kendine güvenen, dünyadaki yaşıtlarıyla yarışabilen bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Şehit Osman Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak milli, manevi ve evrensel değerler ışığında bilim ve teknolojiden yararlanarak din eğitimi ihtiyacına cevap vermeyi öğrencilerini yüksek öğrenime hazırlamayı din hizmetlerinin yürütülmesi için üstün nitelikli, ülkesine ve milletine yararlı bireyler yetiştirmeyi görev edinmiştir.
Otopark:2
08:50- 15:55
PANSİYON AKTİF DEĞİLDİR
Ulaşım
Okulumuza ulaşım sağlamak için kullanabileceğiniz iett otobüs numaraları ;KADIKÖY İSTİKAMETİNDEN 19, MALTEPE İLÇESİNDEN 133F,KOZYATAĞI e-5 KARAYOLUNDAN 14KS,BOSTANCI KÖPRÜSÜNDEN SARI LEVHALI BOSTANCI-DUDULLU MİNİBÜSÜ
Okulumuzun servis hizmeti bulunmaktadır.
OKULUMUZ İSTANBUL İLİ MALTEPE İLÇESİ SINIRLARI İÇERİSİNDEDİR.
Okulumuz ilçe merkezine 10 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN KONTENJANLARIMIZ :LİSE İÇİN SINAVLI:30 SINAVSIZ:40 KİŞİ ORTAOKUL İÇİN 60 KİŞİ
Taban-Tavan Puan Bilgileri
OKULUMUZ MERKEZİ SINAVLA VE YEREL YERLEŞTİRMEYLE LİSEYE, ORATOKULA SINAVLA ÖĞRENCİ KABUL ETMEKTEDİR.
JUDO,BASKET, VOLEYBOL, YAKAN TOP YARIŞMALARI
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK YARIŞMALARINA, DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN ,İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN VE BÖLGEMİZ VE ÜLKEMİZ ÇAPINDAKİ TÜM AKADEMİK, SOSYAL VE KÜLTÜREL YARIŞMALARA HAZIRLIK YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJESİ KAPSAMINDA MARMARA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ, MARMARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ, MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ ve MALTEPE ÜNİVERSİTESİ DOĞA VE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İLE PROTOKOL İMZALANMIŞTIR.
AB PROJESİ