AKADEMİK TAKİP KOMİSYONUMUZU KURDUK

YKS'ye hazırlanan öğrencilerimiz için öğrencilerin gelişimlerini görmek, desteklemek için  Akademik Takip Komisyonu kurduk. Öğrencilerimize Bireysel eğitim koçluğu, bireysel ve sınıf rehberliği vermekteyiz. Haftalık deneme ile öğrencilerimize sınava hazırlık sürecinde katkı sağlıyoruz. Farklı üniversitelerden mezun olan,meslek sahibi bireylerle  öğrencilerimizi buluşturup kariyer planlama, meslek seçimi ve üniversite tanıtımlarını hedeflemekteyiz. Aylık zoom toplantılarıyla mezun olan öğrencilerimizle sınav süreciyle ilgili paylaşımlar, nasıl çalıştıkları, stres yönetimi, motivasyon, üniversiteli olmak gibi konularda akranlarıyla buluşturup sınav sürecindeki duygularını paylaşmalarını sağlıyoruz, taktikler alıyoruz. Hedefimiz; Kendisiyle mutlu, Kendi Fıtratına uygun seçimler yapan, çalışmalarının sonucunda hedefine ulaşmış öğrenciler...

14-11-202114-11-202114-11-202114-11-2021

Yayın: 14.11.2021 - Güncelleme: 14.11.2021 17:49 - Görüntülenme: 375